Michala Gregorová
Nic proti večerům v Praze, ale tentokrát jsme chtěli na čerstvý vzduch a mít více společného času. Volba padla na naši srdcovku Jizerské hory, konkrétně Královku.
Na začátek jsme si dali procházku po okolí a cesty nás zavedly až k vodní nádrži Josefův Důl.
Na úvod večeře samozřejmě nechybělo představovací kolečko, na které se všichni vždy těšíme.
Asijskou kuchyni v Jizerách spíš nečekáte, ale jak můžete soudit podle spokojeného pohledu Nikose Balamotise (Miton C), jídlo bylo fajn.
Jak udržet lidi do rána pohromadě? Kasino je jednou z možností (a taky alkohol zdarma). U stolu s ruletou kralovala známá trojice David Procházka (Donio), Adam Szabó (Driveto) a Jan Paulas (Nelisa) za odborného dohledu Kateřiny Chvalinové (Miton).
Stůl Blackjacku mezitím ovládla Karolína Riečičarová (vpravo, Miton).
Nechyběly ani vášnivé debaty jako např. mezi (zleva) Lukášem Janouškem (Campiri) a nováčkem v našem portfoliu Jakubem Svobodou (100ks) …
… nebo třeba mezi (zleva) Ondrou Štěpánkem (Miton), Pavlem Noskem (Miton), Milanem Zemánkem (Miton) a Chádím El-Moussawi (Terap.io).
Veselo bylo i u tohoto stolu, kde můžeme vidět (vlevo) Filipa Mikschika (StartupJobs) a Karla Maříka (Grason).
Na zdraví! A těšíme se na další setkání:)
Sdílet článek
Hosty živé debaty podcastu Cinkátko v rámci Miton AI Times byli Tomáš Gogár (co-founder a CEO Rossumu) a Martin Schmid (co-founder a CEO Equilibre). Diskutovali o tom, jaké je založit a budovat AI startup i jestli to má v roce 2025 vůbec smysl.
Co od blízké budoucnosti s AI očekává seniorní machine learning inženýr? Hostem Cinkátka byl Radek Bartyzal, který už 10 let buduje produkční ML systémy a v módním vyhledávači Glami řeší se svým týmem personalizaci a ranking. Jak se mění práce seniorního programátora v dnešní éře AI?
Česko má novou a dobrou (!) úpravu ESOPů. Náš tým zaměřený na gastrotech představil novou značku Piano. Náš podcast měl samé super hosty. Čím začneme?