Michala Gregorová
Společné večeře jsou dost dobrá příležitost si uvědomit, do kolika různých oblastí portfolio Mitonu zasahuje. Zvlášť pak při prohlížení fotek, kde jsou lidi často zachycení v tematických skupinách.
Na úvodní fotce jsou třeba hned čtyři z pěti lidí spojení s Knihobotem. Zleva je to knihobotí šéfka BI Markéta Patáková, co-founder David Gazdoš, COO Láďa Bárta a náš Michal Jirák. Homogenitu narušuje pouze nová hlava našeho týmu zaměřeného na gastrotech Tomáš Mráz.
Tady pro změnu první krypto skupinka, tvořená členy týmu Miton C.
Tady se mezi Filipa, Radka a Davida vmísili foundeři Firefish, Martin Matejka a Igor Neumann.
Opět krypto, kde se míchá tým Confirma včetně CEO Anny Štrébl a Coinmate.
Tomáš Čupr vysvětluje a ostatní pozorně poslouchají.
Stejně jako se rekordně poslouchá rozhovor, který jsme s ním udělali pro náš podcast.
Naši Jenda Čornej a Tomáš Jiroušek, kteří toho času provádějí změny v Drivetu.
Tuhle skupinku zase spojuje Bonami. Je v ní founder Bonami Vašek Štrupl (zodpovědný za Miton Psychonauts) a CEO Pavel Vopařil.
Miton + Sense Arena, konkrétně Katka Chvalinová a Bob Tetiva.
Pohled na SaSaZu z prostoru, který jsme měli k dispozici.
Za fotky děkujeme skvělé Janě Plavec.
P. S. Jestli rádi prohlížíte fotky, tady jsou ještě fotogalerie z letošní jarní founders dinner, dále pak z loňské vánoční founders dinner a jarní founders dinner, předloňské podzimní v Jizerkách a předloňské jarní na Petříně.
Sdílet článek
Hosty živé debaty podcastu Cinkátko v rámci Miton AI Times byli Tomáš Gogár (co-founder a CEO Rossumu) a Martin Schmid (co-founder a CEO Equilibre). Diskutovali o tom, jaké je založit a budovat AI startup i jestli to má v roce 2025 vůbec smysl.
Co od blízké budoucnosti s AI očekává seniorní machine learning inženýr? Hostem Cinkátka byl Radek Bartyzal, který už 10 let buduje produkční ML systémy a v módním vyhledávači Glami řeší se svým týmem personalizaci a ranking. Jak se mění práce seniorního programátora v dnešní éře AI?
Česko má novou a dobrou (!) úpravu ESOPů. Náš tým zaměřený na gastrotech představil novou značku Piano. Náš podcast měl samé super hosty. Čím začneme?