Michala Gregorová
Jarní founders dinner byla introvertnější a povídací, fotky z ní chvílemi až připomínají slavnou "party matfyzáků". Znamená to, že rozjeté startupové večírky skončily? Doufáme, že jen dočasně :)
Uvítání v podání (ruky) našeho Tomáše Jirouška a Kamila Demutha ze Scuku.
Tady na pozadí uvítací objímačka našeho Ondry Rašky s Tomášem Gogárem z Rossumu.
Následují různé konfigurace zúčastněných.
Knihobotí grupa, zleva David Gazdoš, Dominik Gazdoš a autorka článku.
Mitoní Gábi Teplá a Katka Kreslová s novým CEO Glami Jánem Kešelákem.
Karel Mařík z Grasonu v čele stolu.
David Špinar z Mitonu s Pavlem Vopařilem z Bonami.
V pozadí diskuzní spolek ve složení Jakub Svoboda ze 100ks, autorka článku a Radek Bula z Miton C.
Zleva Ondra Vostal z Chainkeepers, Vojta z Miton C, Milan z Chainkeepers, Daniel Houška z Confirma.
Večeře měla proběhnout na krásné letenské zahradě Peperoncina, kvůli počasí jsme ji ale na poslední chvíli stěhovali. Sensa Bistro zaskočilo skvěle, doporučujeme.
Sdílet článek
(tisková zpráva) Představte si AI agenta, jehož úkolem je doručit vám informace, které potřebujete pro svůj byznys. Jen ty nejvíc relevantní, bez ohledu na to, z jakých hlubin internetu se vynořily, v kterém jazyce nebo formátu. Přesně takovou službu “osobního byznysového briefingu” chce nabídnout startup Aim. Za projektem stojí Michal Najman a Miton.
Česko má novou a dobrou (!) úpravu ESOPů. Náš tým zaměřený na gastrotech představil novou značku Piano. Náš podcast měl samé super hosty. Čím začneme?
Letošní letní founders dinner byla barová a proběhla ve Forbíně. Venkovní party letos uděláme až na podzim, až budeme slavit 25 let.