Michala Gregorová
Jarní founders dinner byla introvertnější a povídací, fotky z ní chvílemi až připomínají slavnou "party matfyzáků". Znamená to, že rozjeté startupové večírky skončily? Doufáme, že jen dočasně :)
Uvítání v podání (ruky) našeho Tomáše Jirouška a Kamila Demutha ze Scuku.
Tady na pozadí uvítací objímačka našeho Ondry Rašky s Tomášem Gogárem z Rossumu.
Následují různé konfigurace zúčastněných.
Knihobotí grupa, zleva David Gazdoš, Dominik Gazdoš a autorka článku.
Mitoní Gábi Teplá a Katka Kreslová s novým CEO Glami Jánem Kešelákem.
Karel Mařík z Grasonu v čele stolu.
David Špinar z Mitonu s Pavlem Vopařilem z Bonami.
V pozadí diskuzní spolek ve složení Jakub Svoboda ze 100ks, autorka článku a Radek Bula z Miton C.
Zleva Ondra Vostal z Chainkeepers, Vojta z Miton C, Milan z Chainkeepers, Daniel Houška z Confirma.
Večeře měla proběhnout na krásné letenské zahradě Peperoncina, kvůli počasí jsme ji ale na poslední chvíli stěhovali. Sensa Bistro zaskočilo skvěle, doporučujeme.
Sdílet článek
Hosty živé debaty podcastu Cinkátko v rámci Miton AI Times byli Tomáš Gogár (co-founder a CEO Rossumu) a Martin Schmid (co-founder a CEO Equilibre). Diskutovali o tom, jaké je založit a budovat AI startup i jestli to má v roce 2025 vůbec smysl.
Co od blízké budoucnosti s AI očekává seniorní machine learning inženýr? Hostem Cinkátka byl Radek Bartyzal, který už 10 let buduje produkční ML systémy a v módním vyhledávači Glami řeší se svým týmem personalizaci a ranking. Jak se mění práce seniorního programátora v dnešní éře AI?
Česko má novou a dobrou (!) úpravu ESOPů. Náš tým zaměřený na gastrotech představil novou značku Piano. Náš podcast měl samé super hosty. Čím začneme?