Co se stalo: Srpen a září 2019

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

7. 10. 2019
dění v Mitonu

Jak pohovorovat technické lidi. Které přednášky z Ebusiness Fora stojí za vaši pozornost. Fotky z founders dinner. A na konci tipy, co číst, sledovat a poslouchat.

Miton founders dinner

Výdejna Bonami v Jenči

Bonami goes offline. Ve skladu v Jenči otevřelo svoji první výdejnu, díky které se zákazníci k objednadnému zboží dostanou už za pár hodin a bez poplatku za vyzvednutí. Navíc v hezkém prostředí, což je v prostorách skladu vždycky oříšek. Více na Mediář.cz

Ebusiness Forum - David Špinar

Užitečné přednášky z Ebusiness Fora. Na konference chodíme, abyste vy nemuseli, protože je to stejně ztráta času. Na letošním EBF nicméně zaznělo pár zajímavých přednášek, David doporučuje tyto slajdy:

GLAMI spustilo visual search. Vyzkoušejte, jak vám může usnadnit nákup oblečení. Stačí nahrát fotku kousku, který potřebujete pořídit, a pak už jen nechat pracovat technologie. Hledání podle obrázků zatím funguje na mobilech a tabletech. GLAMI přidalo i průvodce materiály, díky kterému se zorientujete v rozdílu mezi ramií, modalem a piňatexem.

SJ case study

Jak najít programátory? Nechte inzerát napsat někoho, kdo u vás programuje. Vyplývá to z případovky, kterou zveřejnil tým StartupJobs.cz. Jak přihlášené technické lidi pohovorovat? Podívejte se do praktického materiálu, který konkrétně shrnuje, co je součástí zadání v Dropboxu, Slacku a dalších slavných tech firmách.

TK Grason a Qerko

Grason slavil 2. narozeniny a taky 10 miliónů Kč, které už si díky němu vydělali číšníci a servírky. U té příležitosti uspořádali společně s Qerkem tiskovou konferenci o restauracích budoucnosti. Více o trendech v gastronomii třeba na Podnikatel.cz

Co číst, sledovat a poslouchat

P. S. Není to nic nového, ale je to stále aktuální. Hledáme lidi. Resp. naše firmy je hledají. Na všechny možné pozice. Pokud vás aktuální práce moc nebaví, mrkněte se na otevřené pozice. Nebo mi rovnou napište, mailem, na LinkedINu... Budeme rádi, protože když jste dočetli až sem, tak vás skoro určitě chceme :)

HR image

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat