Na pozici associate k nám přichází Anna Paličková

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

15. 10. 2019
dění v Mitonu

Miton tým se rozrůstá o novou členku. Na pozici associate, kterou interně přezdíváme “padawan”, přichází Anna Paličková. Podobně jako je Ondřej Štěpánek byznysovým parťákem Milana Zemánka, bude se Anna starat o firmy z portfolia našeho CEO Davida Špinara.

Anička k nám přichází po více než pěti letech strávených v poradenské firmě Corpin, kde jsme se společně poprvé setkali. Corpin byl totiž výhradním finančním poradcem investorů při prodeji Slevomatu, který se nakonec stal naším největším exitem. Anna Paličková byla součástí týmu, který měl v Corpinu pod vedením Jiřího Háka projekt na starosti.

“Díky Corpinu jsem se osobně potkala s lidmi z Mitonu. Kromě toho, že šlo o extrémně úspěšný projekt, mě spolupráce bavila především lidsky. Takže když jsem po téměř 6 letech v Corpinu zvažovala změnu, ptala jsem se Pavla Vopařila, zda není v Mitonu místo,” komentuje Anna.

A protože David Špinar zrovna hledal parťáka do tandemu, aby měl více času na svoje portfoliové firmy a současně i na hledání nových projektů, je Anička od října součástí našeho týmu. 

Anna Paličková

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat