Máme novou šéfku komunikace

David Špinar

David Špinar

4. 9. 2018

Vítáme novou posilu v našem cirkusovém šapitó! Je jí Michala Gregorová a zodpovídat bude za externí i interní komunikaci.

Michala Gregorová

V Mitonu a firmách, které patří do naší rodiny, se děje spousta zajímavých věcí. Machine learning. Virtuální realita. AI. Naše firmy ukazují, že to nejsou jen buzzwordy, ale reálně nasazené technologie s praktickým uplatněním.

Bohužel se nám občas stává, že o tom zapomeneme dát vědět. A to by se s příchodem Míši mělo změnit. :) Za sebou má přes 10 let zkušeností s PR, z toho pět let se starala o PR Bonami a tři roky o komunikaci Rohlíku. Takže už se známe docela dlouho. (LinkedIn)

Veřejný obrázek Mitonu je tvořený hlavně úspěchy firem v našem portfoliu, takže Míša bude kromě PR Mitonu k dispozici i ostatním firmám, které budou chtít v téhle oblasti poradit. Také bychom chtěli lidi v našich týmech lépe propojovat mezi sebou, protože každá firma má vlastní unikátní know-how, které by byla škoda vzájemně nesdílet.

Díky lepší komunikaci bychom mimo jiné rádi nalákali výjimečně talentované lidi, kteří pomohou našim firmám uspět nebo s nimi budeme moci rovnou rozjet něco úplně nového. Pokud vás už teď baví nebo zajímá, co děláme, ozvěte se Míše rovnou. Těšíme se!

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat