HR okénko: Výběr nejzajímavějších otevřených pozic v našich firmách

Markéta Pařízek

Markéta Pařízek

22. 2. 2023
HR

Máte chuť naskočit do startupu? V tom případě vám máme co nabídnout. Podívejte se na otevřené pozice v našich portfoliových firmách.

P. S. Níže je jen výběr, prozkoumejte i kariérní stránky jednotlivých firem.

GLAMI

GLAMI je módní vyhledávač, největší svého druhu v Evropě. Cílem GLAMI je "být Spotify pro módu". Z toho důvodu neustále pracuje na funkcích, jako je automatické tagování a kategorizace produktů, zobrazování podobného zboží a personalizace nabídky. Nejen díky tomu již v GLAMI překonali magickou hranici jedné miliardy korun v tržbách.

V GLAMI se neustále rozrůstají a zde můžeš najít několik rolí, které se v současné době hledají:

GLAMI HR okénko 2/2023

Miton

U nás v Mitonu i po 20 letech fungování stále preferujeme být spíše parťákem pro výjimečné společnosti než jen pouhým investorem. V Mitonu nabízíme "smart money" a každá společnost má svého dedikovaného člověka z týmu Miton, který je průvodcem při strategických rozhodnutích. V současné době v Mitonu hledáme talentovaného a samostatného člověka na pozici VC Research Analyst. Proč je to zajímavé? Budete klíčovou analytickou oporou pro důležitá rozhodnutí a pomůžete nám identifikovat nové příležitosti.

Miton HR okénko 2/2023

Knihobot

Knihobot se specializuje na prodej použitých knih a za poslední rok zaznamena růst o 140 procent, což představuje obrat přes 180 milionů korun. Po úspěšné expanzi na Slovensko v současné době plánují expandovat do Rakouska, takže budou moci oslovit ještě více čtenářů v Evropě. Otevřeno mají několik klíčových rolí a některé z nich naleznete viz níže.

Knihobot HR okénko 2/2023

VOS.health

VoS.health se zaměřuje na duševní zdraví. Zakladatelé VOS.health věří, že spojení technologií a expertů dokáže pomoci v globálním měřítku. Proto nabízejí aplikaci, která umožňuje každému uživateli vytvořit si osobní wellbeing plán, analyzovat své duševní zdraví a komunikovat s terapeuty. Platformu dnes využívají miliony lidí.

Ve VOS.health mají velké plány a hledají nové kolegy a kolegyně, kteří by jim pomohli.

vos.health HR okénko 2/2023

Bonami

Bonami funguje již od 2013 jako e-shop s širokou nabídkou produktů pro domov a kancelář. Díky kvalitnímu zboží a inspirativnímu designu se rychle rozrostlo a překročilo hranici obratu 1 miliardy korun. Kromě českého trhu působí Bonami také na Slovensku, v Polsku, Rumunsku a Maďarsku. V poslední době se rozšířilo i na další trhy, jako jsou Litva, Lotyšsko, Chorvatsko a Slovinsko. Kromě e-shopu má Bonami také sedm kamenných prodejen, ve kterých si můžete produkty prohlédnout a zakoupit.

V době, kdy se e-commerce setkává s řadou výzev, Bonami hledá mnoho zajímavých rolí, které můžete najít níže.

Bonami HR okénko 2/2023

Biano

Ve vyhledávači nábytku neustále vyvíjí a zdokonalují funkce, díky kterým můžete na Bianu jednoduše a chytře nakoupit. Biano integruje více než tři tisíce e-shopů a společnost působí na sedmi trzích.

V Bianu neustále hledají nové kolegy a kolegyně do svých řad a aktuálně je nejvíce pálí role sales specialisty pro řecký trh.

Biano HR okénko 2/2023

Nenašli jste pozici přesně pro sebe?

Prolistujte sekci Kariéra nebo projděte přímo kariérní stránky jednotlivých firem, kde najdete další pozice: Behavera, Biano, Boataround, Bonami, Campiri, Confirmo, Coinmate, Displate, Donio, Driveto, GLAMI, Grason, Knihobot, Meriton, Nelisa, Qerko, Reas, Rohlík, Rossum, Sense Arena, Scuk, Septim, StartupJobs, Terap.io, UlovDomov, VOS, Wavepaths

Nebo napište autorce tohoto článku na marketa.parizek@miton.cz

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat