Fotogalerie z post-covidové founders dinner

Verča Hrozová, Miton

Veronica Hrozová

18. 6. 2020
dění v Mitonu

Po skoro třech měsících, kdy jsme se scházeli přes všelijaké online služby a zasedačky zely prázdnotou, jsme se na tradiční společnou večeři nesmírně těšili. Útočištěm nám byl vinohradský Výčep, který mimochodem pro podobné akce velmi doporučujeme.

Miton founders dinner ve Výčepu

Na úvodní fotce náladovce vidíte skupinku kolem našeho Václava Štrupla.

FD Lada a MJ

Lada Brůnová (Donio) vypráví Monice Herodesové a Míše Gregorové (Miton tým) o nových sbírkách, které mohou podpořit. V popředí mitoní Michal Jirák.

FD společná u stolu

U šnytu piva se sešli: (zleva) Hynek Husník (Reas), Jakub Kulhan (Scuk), Lukáš Janoušek (Twisto), Tomáš Gogár (Rossum), Tomáš Matějček a Monika Herodesová (Miton tým), Bob Tetiva (Sense Arena) a Václav Štrupl.

FD Lukáš Kovač venku

Počasí vyšlo krásně a Lukáš Kovač (Qerko) si s ostatními vychutnává vychlazený nealko drink. Nikdo tu samozřejmě nekouří.

FD kolečko

Nastala chvíle na kolečko, které je, jak si můžete všimnout na obličejích hostů, velmi oblíbenou součástí každé founders dinner.

FD zasněný Filip Tylš

Filip Tylš (Psyon) zasněně vypráví o svém “obytňáku” na kolečkách, který si v karanténě pořídil.

FD Vysmátý koutek

Nejživější koutek, kde nesmí chybět (zprava) Adam Szabó (Driveto), Míša Gregorová (Miton) a Bob Tetiva (Sense Arena).

FD David a blondýny

V čele principál celého těžko řiditelného cirkusu David Špinar. Po boku s Annou Paličkovou, Veronicou Hrozovou (obě Miton tým) a Ladou Brůnovou (Donio).

FD ochutnávka

Ochutnejte pohledem: sušená šunka z krkovice, žampiony na česneku a víně, rybí salát s koprem, rajčatový salát s opečenými semínky a dokonalý tatarák v křupavém chlebu. Ve Výčepu se o nás skvěle postarali.

Chci se přihlásit k Miton newsletteru

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat