Veronica Hrozová
Po skoro třech měsících, kdy jsme se scházeli přes všelijaké online služby a zasedačky zely prázdnotou, jsme se na tradiční společnou večeři nesmírně těšili. Útočištěm nám byl vinohradský Výčep, který mimochodem pro podobné akce velmi doporučujeme.
Na úvodní fotce náladovce vidíte skupinku kolem našeho Václava Štrupla.
Lada Brůnová (Donio) vypráví Monice Herodesové a Míše Gregorové (Miton tým) o nových sbírkách, které mohou podpořit. V popředí mitoní Michal Jirák.
U šnytu piva se sešli: (zleva) Hynek Husník (Reas), Jakub Kulhan (Scuk), Lukáš Janoušek (Twisto), Tomáš Gogár (Rossum), Tomáš Matějček a Monika Herodesová (Miton tým), Bob Tetiva (Sense Arena) a Václav Štrupl.
Počasí vyšlo krásně a Lukáš Kovač (Qerko) si s ostatními vychutnává vychlazený nealko drink. Nikdo tu samozřejmě nekouří.
Nastala chvíle na kolečko, které je, jak si můžete všimnout na obličejích hostů, velmi oblíbenou součástí každé founders dinner.
Filip Tylš (Psyon) zasněně vypráví o svém “obytňáku” na kolečkách, který si v karanténě pořídil.
Nejživější koutek, kde nesmí chybět (zprava) Adam Szabó (Driveto), Míša Gregorová (Miton) a Bob Tetiva (Sense Arena).
V čele principál celého těžko řiditelného cirkusu David Špinar. Po boku s Annou Paličkovou, Veronicou Hrozovou (obě Miton tým) a Ladou Brůnovou (Donio).
Ochutnejte pohledem: sušená šunka z krkovice, žampiony na česneku a víně, rybí salát s koprem, rajčatový salát s opečenými semínky a dokonalý tatarák v křupavém chlebu. Ve Výčepu se o nás skvěle postarali.
Sdílet článek
Česko má novou a dobrou (!) úpravu ESOPů. Náš tým zaměřený na gastrotech představil novou značku Piano. Náš podcast měl samé super hosty. Čím začneme?
(tisková zpráva) Představte si AI agenta, jehož úkolem je doručit vám informace, které potřebujete pro svůj byznys. Jen ty nejvíc relevantní, bez ohledu na to, z jakých hlubin internetu se vynořily, v kterém jazyce nebo formátu. Přesně takovou službu “osobního byznysového briefingu” chce nabídnout startup Aim. Za projektem stojí Michal Najman a Miton.
Letošní letní founders dinner byla barová a proběhla ve Forbíně. Venkovní party letos uděláme až na podzim, až budeme slavit 25 let.