Do Mitonu přicházejí Markéta Nováková a Kateřina Chvalinová

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

21. 3. 2022
dění v Mitonu

Co je nového v Miton týmu? Třeba to, že se za poslední měsíce opět rozrostl, abychom měli větší kapacitu pro naše firmy.

Markéta Nováková a Kateřina Chvalinová

Na podzim přibyla do tandemu k našemu CFO Vláďovi Janoušovi na pozici finanční manažerky Katka Chvalinová. Její práce navazuje na Katčiny rozsáhlé zkušenosti, které získala během svého působení v poradenské společnosti KPMG. Zde se zabývala hlavně oceňováním a finančním poradenstvím při prodejích a akvizicích společností.

Kateřina Chvalinová

Katčina práce v Mitonu zahrnuje primárně řešení investičních kol pro firmy ve skupině, interní valuace a pomoc s finančním managementem skupiny.

“Portfolio společností patřících do Mitonu zahrnuje několik zcela odlišných sektorů majících svá specifika i různá stádia vývoje projektů, což zajišťuje velkou pestrost mé práce,” komentuje Katka diplomaticky fakt, že pokud je někdo v Miton týmu na roztrhání, tak je to rozhodně náš finanční tandem.

V lednu jsme do týmu přesvědčili Markétu Novákovou, a to na pozici HR business partner. S Markétou se dobře známe ještě z Rohlíku, kde začínala jako business partner pro IT oddělení a postupně dostala na starost celou rohlíkovou centrálu. A taky z našeho Biana, kde působila jako HR manažerka.

Markéta Nováková, Miton

Markétiným úkolem v Mitonu je uchopení celé HR funkce, což zahrnuje jak pomoc s recruitingem, tak správu našeho networku kontaktů i postavení interního HR týmu. Pokud byste tedy měli pocit, že práce v Mitonu je fajn (a ona je), hledáme k Markétě někoho, kdo nám pomůže s hledáním talentovaných lidí.

P. S. Hledáme taky analytičku/analytika.

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat