Co se stalo: Květen 2019

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

3. 6. 2019
dění v Mitonu

Každý měsíc posíláme našim CEOs a founderům shrnutí důležitého dění, a k tomu tipy na zajímavé akce, knihy nebo podcasty. Tady si pak můžete přečíst veřejnou verzi toho newsletteru. Takže co se stalo v květnu?

Změna CEO Bonami

Nejviditelnější změnou minulého měsíce byla výměna na pozici CEO Bonami (na fotce zprava nový CEO Pavel Vopařil a jeho předchůdce David Šiška). Pro celý kontext o přestupu Davida mezi Bonami a Mitonem a Pavla Vopařila opačným směrem je tu ještě text na našem webu.

Twisto tým

Velké akcionářské změny se odehrály v Twistu, které odvedlo obrovský kus práce na dalším kole fundingu, ve kterém naraisovalo 11,5 milionu Euro. My v Twistu zůstáváme a doufáme v mnoho dalších společných večírků.

Reas.cz founders

Michala a Hynka z Reasu už jste nejspíš osobně potkali na některé ze společných akcí. V květnu nastal čas Reas přivítat do rodiny také oficiálně, tiskovou zprávou. Jsme rádi, že jsou s námi.

Deloitte Fast50

Aktuálně běží přihlašování do letošního žebříčku Deloitte Technology Fast 50, která zviditelňuje rychle rostoucí technologické firmy. Zda splňujete podmínky, se dozvíte na stránkách projektu, kde je i odkaz na podrobná pravidla. Je např. třeba, abyste měli výnosy už v roce 2015, resp. 2016 pro Rising Stars.

Co číst a co poslouchat:

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat