Co se stalo: Červen 2019

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

8. 7. 2019
dění v Mitonu

Tradiční shrnutí minulého měsíce, které posíláme našim founderům. GLAMI už je v 15 zemích, Grason a Qerko v rodině a Driveto na Czechcrunchi.

Jarmila Kowolowská s Milanem Zemánkem

Forbes vyhlásil žebříček top českých startupů. Ať už jsou kritéria jakákoliv, máme radost, že se v top10 umístil Rohlik.cz (3.), Rossum (4.) a Twisto (8.).

Někdy má PR za realitou zpoždění, někdy ji zas předbíhá, hlavně když jde o čísla. S Grasonem i Qerkem jsme od začátku a teď je nám ctí je přivítat oficiálně. Pro osvěžení zprávy najdete v úvodu jinou fotku Milana s Jarmilou, než byla v tiskové zprávě.

Na web postupně vytváříme detailní profily "našich" projektů. Aktuálně se můžete víc dozvědět o Bonami, GLAMI, StartupJobs a UlovDomov, další budou následovat.

GLAMI expanduje

GLAMI v červnu oznámilo vstup do třech nových zemí a tvrdí teď, že celkem už jich je 15 (tvrdí to v tiskové zprávě, jinak záleží, koho se v GLAMI zrovna zeptáte).

Co ještě číst a co poslouchat

  • "Pořízení auta v době onlinové" - rozhovor s Adamem Szabó naCzechcrunchi.
  • Twisto slaví 6. narozeniny dlouhým vzpomínacím textem. Doufáme, že pozvánka na party ještě dorazí, a gratulujeme.
  • Ještě jeden obsáhlý materiál: Mary Meeker report o internetových trendech a 333 slajdech.
  • Máme rádi podcasty, takže na scéně vítáme ten od GoOutu. Hned do druhého dílu dostali Bena Cristovao, takže o poslouchanost není třeba se bát. A protože na Spotify je docela fuška podcasty hledat, přidáváme rovnou odkaz na obě série - Started from the Bottom a Trailer.
  • A ještě jeden podcast, který se u nás v červnu hodně poslouchal - povídání s Navalem Ravikantem (u Tima Ferrisse / v The Knowledge Project, oboje super) aka koncentrovaná životní moudrost :)

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat