HR okénko: Výběr nejzajímavějších otevřených pozic v našich firmách

Markéta Pařízek

Markéta Pařízek

1. 11. 2022
HR

Ve startupech se stále hiruje. Pokud máte chuť do změny, tady je několik vybraných pozic, které jsou aktuálně otevřené v našich portfoliových firmách. Více jich najdete v sekci Kariéra a hlavně na kariérních stránkách jednotlivých projektů - jejich seznam najdete na konci článku.

HR okénko

Knihobot

Knihobot dává knihám druhý život. Umožňuje lidem nakupovat a prodávat knihy na jednom místě a tím šetřit jak životní prostředí, tak i peněženku. Loni meziročně zvýšil svůj obrat zhruba čtyřnásobně z 18 na 76 milionů korun a v násobném růstu pokračuje i letos. 

Kvůli rychlému růstu potřebují do týmu seniorního finančního kontrolera s dobrodružnou povahou, který položí základy finančního oddělení a nastaví jeho chod.

Knihobot HR

Miton

I v Miton týmu máme otevřenou pozici. Aktuálně hledáme talentovaného a samostatného kolegu/kolegyni, kteří by doplnili náš dvoučlenný analytický tým. Někoho, kdo by pomohl s identifikací nových příležitostí a kdo je přirozeně zvědavý na nové trendy. Více informací tady.

Miton HR

Scuk

Scuk je největší online farmářský trh, s vizí udělat kvalitní potraviny a výrobky od menších lokálních pěstitelů a výrobců dostupné pro každého. Aby lokální farmáře a výrobce mohli podpořit co nejvíc, hledají senior full-stack developera.

Scuk HR

Bonami

Loňský rok byl pro miliardový e-shop s nábytkem, podobně jako i pro celou českou e-commerce, jízdou na horské dráze. I přesto ale zvládli expanzi do dalších čtyř zemí a otevření nové, již deváté, kamenné prodejny. Letos se chce Bonami mimo jiné zaměřit na vertikální integraci a mít tak pod větší kontrolou jak dopravu, tak samotné produkty. I z toho důvodu nyní hledají posily do svého vývojářského týmu.

Bonami HR

Qerko

Qerko dělá z vaší návštěvy restaurace o hodně příjemnější zážitek. Pro placení už nemusíte shánět obsluhu, stačí naskenovat QR kód na stole. I Qerko roste jako z vody, používají ho stovky tisíc lidí a tisíce podniků, jenže to je pořád jen začátek. Proto hledají Sales managera, která by jim pomohl s dalším růstem.

Qerko HR

GLAMI

​​Módní vyhledávač má přehled o 15 milionů produktů od více než 25 tisíc značek. Glami se po devíti letech od založení stalo miliardovým hráčem a loni v tržbách vyrostlo o více než čtyřicet procent. Neustávají ve svém růstu a aktuálně hledají kolegy do svého vývojářského týmu.

GLAMI HR

Nenašli jste pozici přesně pro sebe?

Prolistujte sekci Kariéra nebo projděte přímo kariérní stránky jednotlivých firem, kde najdete další pozice: Behavera, Biano, Boataround, Bonami, Campiri, Confirmo, Coinmate, Displate, Donio, Driveto, GLAMI, Grason, Knihobot, Meriton, Nelisa, Qerko, Reas, Rohlík, Rossum, Sense Arena, Scuk, Septim, StartupJobs, Uget, Terap.io, UlovDomov, VOS, Wavepaths

Nebo napište autorce tohoto článku na marketa.parizek@miton.cz

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat