HR okénko: Aktuální výběr volných pozic v našich firmách

Verča Hrozová, Miton

Veronica Hrozová

15. 6. 2021
HR

V našich firmách se i letos hledají lidé ve velkém. Pokud tedy zvažujete změnu, i v téhle nejisté době to může být dobrý nápad. Tady je shrnutí vybraných volných pozic, které by vás mohly zaujmout. Desítky další najdete v sekci Kariéra a na kariérních webech jednotlivých firem.

Lidé v kanceláři

Biano

Chytrý nákup nábytku a dekorací, to je Biano. Čekají na vás nejen dog friendly kanceláře v Karlíně, ale hlavně skvělý tým. Biano je součástí e-commerce části Mitonu, která se soustředí na Product Discovery.

Specialist/ka sales pro Česko a Slovensko

V Bianu hledají zkušeného obchodníka či obchodnici, kteří by si vzali pod křídla akvizici nových partnerů a budování partnerství v rámci CZ a SK trhu. Budete součástí mezinárodního Business Development týmu, kde je momentálně 8 lidí."

Tato pozice není pro vás? Všechny vypsané pozice v Bianu najdete zde.

okénko Biano

Bonami

Pět zemí, miliardové tržby a fajn tým. V karlínských designových kancelářích Bonami pracuje 140 lidí, kteří nabízejí svým 3,5 milionům uživatelů desetitisíce produktů.

Graphic Designer (Junior)

V Bonami teď čerstvě hledají grafičku či grafika a k tomu desítky dalších pozic. Obsazují jak místa v kamenných prodejnách, tak ve skladu, vývoji, zákaznické podpoře či marketingu.

Všechny pozice, které Bonami aktuálně obsazuje, najdete zde.

Bonami Cocuma

GLAMI

GLAMI je vyhledávač módy, který z objevování a nakupování dělá příjemnější zážitek. Těšit se můžete na mezinárodní tým v krásných karlínských a libereckých kancelářích. GLAMI je součástí e-commerce části Mitonu, která se soustředí na Product Discovery.

B2B Product Owner

Konkrétně product owner se zkušeností z e-commerce, který si vezme na starost B2B část GLAMI.

Account Manager

Náplň práce? Každodenní komunikace s menšími obchody s módou a přemýšlení nad tím, jak zlepšit jejich zkušenosti s GLAMI.

Všechny vypsané pozice v GLAMI najdete zde.

okénko Glami

Knihobot

Knihobot vrací knihy do oběhu a to se jim povedlo už u více než 200 000 knih. Jak to v Knihobotu chodí, si můžete poslechnout v našem rozhovoru se zakladateli.

Full-stack developer

V Knihobotu hledají nového kolegu, který má zkušenosti s prací v Linuxu, a vyvíjel by hlavně front-end i back-end aplikace, který denně používají zaměstnanci a zákazníci. Do budoucna můžete směřovat i na manažerskou pozici a třeba vést i celý IT tým.

Všechny vypsané pozice v Knihobotu najdete zde. Můžete třeba i na brigádu ve skladu:)

Knihobot předání knih

Qerko

Mobilní aplikace Qerko představuje budoucnost placení v restauraci, bistru či kavárně. Bez nutnosti volat obsluhu a čekat, než se na vás dostane řada… během pár vteřin zaplatíte účet a můžete jít. 

Onboarding Service Specialist

Qerko rozjelo spolupráci s plzeňským Prazdrojem a restaurací, kde se dá platit jejich apkou, přibývá raketovým tempem. Pojďte jim pomoci.

Všechny vypsané pozice v Qerku najdete zde.


Rossum

Každý den tráví lidé po celém světě neskutečně mnoho času pouhým přepisováním informací z faktur. Rossum vyvíjí AI nástroj, který umí číst dokumenty a osvobodí tím miliony lidí od podobné nudné a repetitivní práce. 

Těžko vybrat jednu pozici. Rossum, který se dostal na prestižní seznam mezi "the 100 most promising private AI companies in the world", hledá kolegy do vývoje, produktu, provozu i sales oddělení. Neprošvihněte příležitost pracovat pro firmu, která má našlápnuto stát se jednorožcem.

Všechny vypsané pozice v Rossumu najdete zde.

Scuk

Ve Scuku mají vizi světa, kde jsou kvalitní potraviny a výrobky od menších lokálních pěstitelů a výrobců dostupné každému. Komunitní farmářské tržiště, které kromě dostupnosti kvalitních potravin chce také podpořit lokální ekonomiku. 

Senior PHP • Symfony • JavaScript • React developer/ka

V nejbližší době jsou před dev týmem Scuku výzvy, například optimalizace homepage, úpravy skladové aplikace, zrychlení doručení zboží zákazníkům, možnost vytvářet inspirační kampaně pro podporu prodeje a udělování recenzí. Co kdybyste se na tom podíleli i vy?

Všechny vypsané pozice ve Scuku najdete zde.

Scuk okénko

UlovDomov.cz

Služby UlovDomov zjednodušují život pronajímatelům nemovitostí i těm, kteří si bydlení hledají. Majitelům zajišťuje veškerý servis spojený s pronájmy, od inzerce až po převzetí všech rizik – pečují již o více než 1 300 bytů a přes 3 000 podnájemníků díky nim našlo domov.

Head of Product (Brno)

Do manažerského týmu hledá UlovDomov zkušeného parťáka, který bude posouvat jak interní systém, o který se opírají naše služby, tak i nové produkty, které firma přináší na trh.

React Developer (Brno)

"Nehledáme developera do počtu, ale ambiciózního parťáka, který se pro naše projekty nadchne."

Všechny vypsané pozice v UlovDomov.cz najdete zde.

VOS

Už máte v mobilu aplikaci VOS.health? Odstartovala jako digitální deník a postupně přidává funkce, díky kterým získáte lepší vzhled do svého duševního zdraví. Globální ambice, tah na branku a sympatický tým jsou jen některé důvody, proč VOSu věnovat pozornost.

iOS developer

Všechny vypsané pozice ve VOSu najdete zde.


Nenašli jste? Vypsaných pozic je daleko více, zkontrolujte sekci Kariéra a taky odkazované kariérní stránky jednotlivých firem.

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat