Michala Gregorová
Má smysl dělat firemní podcast? K čemu všemu může být dobrý a jakou poslouchanost můžete čekat? S Danem Tržilem, tvůrcem oblíbených podcastů Na vlně podnikání a Proti proudu, jsem si povídala jak o podcastové scéně, tak i čistě prakticky. Kde vzít moderátora? Jakou koupit techniku a kde natáčet? Jaký zvolit hosting? Pojďte do toho taky :)
Obsah epizody
00:41 Je tu prostor pro další firemní podcasty?
01:29 K čemu všemu může být firemní podcast dobrý?
06:00 Co odlišuje poslouchané firemní podcasty od těch neposlouchaných?
08:07 Jaké čísla může firma očekávat, když začne dělat svůj podcast?
10:54 Na jaká čísla se jako tvůrce díváš?
12:04 Kdybys měl říct jeden firemní podcast, který rád posloucháš, který by to byl?
13:49 Když se firma rozhodne, že začne dělat svůj podcast, co je podle tebe nejtěžší?
15:44 Jaký formát doporučuješ pro firemní podcasty?
19:00 Měl by firemní podcast moderovat někdo zevnitř?
20:38 Jaká délka je podle tebe ideální?
21:21 Kde natáčet? V jakém prostoru?
22:48 Technika
25:11 Mám hotovou první epizodu. Kam ji umístit? Hosting.
29:26 Marketing: Na co nesmím zapomenout, když dávám do světa nový podcast v Česku?
Odkazy na zdroje zmíněné v rozhovoru
Danovy podcasty
Doporučené firemní podcasty
Doporučené nefiremní podcasty
Zdroje k technice
Hosting
Sdílet článek
Hosty živé debaty podcastu Cinkátko v rámci Miton AI Times byli Tomáš Gogár (co-founder a CEO Rossumu) a Martin Schmid (co-founder a CEO Equilibre). Diskutovali o tom, jaké je založit a budovat AI startup i jestli to má v roce 2025 vůbec smysl.
Co od blízké budoucnosti s AI očekává seniorní machine learning inženýr? Hostem Cinkátka byl Radek Bartyzal, který už 10 let buduje produkční ML systémy a v módním vyhledávači Glami řeší se svým týmem personalizaci a ranking. Jak se mění práce seniorního programátora v dnešní éře AI?
Česko má novou a dobrou (!) úpravu ESOPů. Náš tým zaměřený na gastrotech představil novou značku Piano. Náš podcast měl samé super hosty. Čím začneme?