Co se stalo: Duben 2019

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

6. 5. 2019
dění v Mitonu

Filip Brýdl v Mitonu, Glami v Maroku, Rossum v AI Awards. Přečtěte si, co se u nás stalo, jak o tom píšeme founderům našich firem.

Filip Brýdl v Mitonu

Hostem Pavla Vopařila byl v rámci naší "company builders" série Filip Brýdl. Tentokrát to bylo hodně osobní. Další event ze série čekejte v červnu. Stále platí, že na tyto akce máme vždy pár míst pro hosty zvenku. Stačí sledovat naše sítě.

Rossum v AI Awards

První dnešní gratulace letí do Rossumu. Vítězství v soutěži vždycky zahřeje u srdíčka (a někdy taky pomůže s PR, jak může potvrdit Grason v souvislosti s Women Startup Competition). Rossum si připsal titul Startup roku v rámci AI Awards.

Driveto oslava 2. narozenin

Druhé blahopřání posíláme do Driveta! Driveto sice nic nevyhrálo, ale dožilo se druhých narozenin. Navíc ve vynikající formě. Kdo ze startupů to má? :) Gratulujeme celému týmu, děláte super práci.

Glami v Maroku

Glami se na pět dní přestěhovalo do Maroka. Po zkušenostech z loňské Barcelony zvolili zemi s horší dostupností alkoholu a udělali pár změn, díky čemuž se jim v Africe skutečně podařilo udělat nějakou práci. Navíc z coworkingu vytěžili i článek na Forbesu.

Máme Instagram :)

Co ještě číst a co poslouchat:

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat