Co se stalo: Listopad 2018

Michala Gregorová, Miton

Michala Gregorová

6. 12. 2018
dění v Mitonu

Každý měsíc posíláme founderům “našich” firem newsletter, který shrnuje poslední dění. Pokud to zajímá i vás, čtěte dále. Následuje totiž cenzurovaná verze tohoto mailingu :)

Výsledková porada Mitonu. CEO David Špinar, CFO Vladimír Janouš a Associate Ondřej Štěpánek
Listopadová Founders dinner

Founders dinner je za námi, vánoční večírek taktéž. Fotografie z večeře najdete třeba na našem Facebooku. Fotky z večírku veřejné nejsou.

Kanceláře v Karlíně

Víme, že karlínské kanceláře už jste všichni viděli, co se ale ještě podívat na nové video?

GLAMI Fashion (Re)search 2018

Glami zahájilo budování vztahů s českými médii. Zpracovalo opravdu hodně povedený Fashion Re(search) se spoustu dat o módě online a o tom, jak Češi módu nakupují. Už jen letmým pohledem je jasné, že tohle muselo dát hodně práce. Jenže právě znalost určitého segmentu a data o něm jsou to, co média zajímá.

U médií ale Glami nezůstalo, vytvořilo si také strategii pro influencer marketing. Ta odstartovala partnerstvím se Czech Social Awards, kde bylo Glami sponzorem červeného koberce. Atmosféru eventu můžete nasát tímto videem

PR je vždycky trochu nejistá disciplína, ale u Glami je jisté, že ke všem experimentům bude mít jako vždy hodně relevantních dat.

Díky mami za Vánoce

Netradiční a moc pěknou kampaň spustilo Bonami ve spolupráci s Klubem svobodných matek. #dikymamizavanoce tak přímo podporuje matky samoživitelky. Přispět je hrozně jednoduché. Stačí rychlý nákup na Bonami nebo sdílení na sociálních sítích. 

Pomáhat je snadné i na Rohlíku. Stačí jedna položka navíc k běžnému nákupu.

Scuk.cz

Scuk.cz už nějaký čas patří do rodiny. Díky nové investici Pale Fire Capital a Martina Rozhoně je to oficiální, viz třeba článek na Czechcrunchi. Díky Scuku se mohou ke kvalitním potravinám dostat i lidé na menších městech, kde jinak není příliš (vůbec) na výběr.

Z čeho mát(m)e ještě radost? 

Co číst a co poslouchat

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat